Ние сме екип от журналисти, приятели и съмишленици с огромен опит в медиите! Решихме да се съберем и заедно да случваме добрите практики! Проектите, по които работим, приемаме за наши каузи! Обединява ни идеята да видим България просперираща, спокойна и красива! Ако и Вие искате това – присъединете се към нас! Бъдете наши партньори и приятели!

Подкрепете ни в: 

Предлагаме разработване и реализиране на ПР стратегии, изграждане на цялостен обществен образ, широки възможности за реклама, атрактивни решения за Вашия бизнес, подготовка и организиране на брифинги, конференции, рекламни, благотворителни и др. събития, дизайн, изготвяне на интернет сайт, лого, рекламни клипове и материали.

И СЕГА ИЗНЕНАДАТА!!! Ще Ви посветим в тайните на публичното говорене! Независимо дали става въпрос за лични или обществени взаимоотношения – най-важното е да знаете как да се изразите ясно и да накарате хората да Ви чуят и разберат! Ние знам как! Това е бутикова услуга, която нито една ПР Агенция няма да Ви предложи! Глобалната мрежа отдавна обезцени информацията и сложи на първо място комуникацията. Майсторството да привличаш клиенти, корпоративният тренинг, публичното говорене и междуличностните взаимоотношения, как да разшириш приятелския кръг и как да влияеш на другите – умението да общуваш е решаващо за успешния бизнес, личния живот и самочувствието на всеки човек в съвременния свят. MAG MEDIA работи с изключителни професионалисти в тази област – преподаватели в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, които ще Ви научат на всички тънкости на ораторското изкуство.

Ако правите почтен бизнес – ние с удоволствие ще Ви помогнем! Ако сега прохождате или кризата Ви е ударила сериозно и не можете да си позволите такива услуги – ще Ви направим отстъпка! За нас е важно да подкрепяме честния бизнес и добрите желания! Важно, е защото без тях България няма да може да се оттласне от дъното! Имаме амбицията да градим, защото избрахме да останем в Родината си и искаме да я видим стабилна, успешна и достойна! Искаме да оставим една красива и привлекателна за живеене България на децата си! Ако и Вие искате това – потърсете ни! Идеите ни са интересни и ефективни и със сигурност ще Ви харесат!

MAG MEDIA

PR и реклама – комплексно рекламно и бизнес обслужване

Водеща PR и рекламна агенция – атрактивни решения за вашия бизнес и всеобхватни възможности за реклама

Един отговор »

  1. Tzvetan Dndreev каза:

    Пожелавам Ви успех!!!

  2. Брилянт Бенев каза:

    ПРЕКРАСЕН СТАЙЛИНГ!БРАВО!ЖЕЛАЯ УСПЕХ!

  3. Mark Imbriale каза:

    Hello there, I found your web site via Google while searching for a related topic, your web site came up, it looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

Вашият коментар