вторник, 27 октомври 2009 г.

МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

На 06.11. излиза „Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън”
на разследващия журналист Иън Халпърин

 * Какво провокира Майкъл Джексън само седмица преди смъртта си да изрече съдбоносните думи: „Предпочитам да умра. Свършено е с мен!” ?
* Какви са истинските причини за смъртта на Краля?
* Кои са най-ревностно пазените тайни от живота му?
* Каква е истината за последните години от живота на Майкъл Джексън?
            Иън Халпърин написа книгата за Селин Дион, противоречивите „Кой уби Кърт Кобейн?” и „Любов и смърт: Убийството на Кърт Кобейн”. Носител е на наградата на списание „Ролинг Стоун” за постижения в областта на разследващата журналистика.
            На 24 декември 2008 г. световните медии публикуват скандалното му изаявление, че на Майкъл Джексън му остава половин година живот. Шест месеца и един ден по-късно светът е разтърсен от новината за смъртта на Краля на попа.
           Книгата е плод на петгодишни проучвания и разговори с хора от обкръжението на Майкъл. Приятели и сътрудници описват тежкото му здравословно състояние, задълбочаваща се емоционална криза, финансовите проблеми и натиска да приеме предложението за концертите в лондонската зала “О2 Арена”.
           Иън заключава: Каквото и да покажат крайните резултати от аутопсията, онова, което уби Майкъл Джексън, беше алчността на приближените му. Той несъмнено беше дълбоко изтерзан и самотен човек.

 По същото време излиза и филма „Майкъл Джексън This is it”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар